picnic-in-the-country
Kära läsare,
Ni har haft riktigt kanonväder uppe i norr i helgen har jag hört. Här är det lite blandat och snart ska jag ha picknick med några vänner (och även med vår spådam Sophia) och det är molnigt och småkyligt (inte som på bilden ovan).

Några av våra vänner föredrar fortsatt att ses utomhus så det är trots allt det bästa sättet att umgås när man är flera. Jag vill också tro på att solen tittar fram. Ja jag tror faktiskt på det så pass mycket att den säkert kommer att göra det. Tron kan försätta berg och jag är en Stenbock med mycket vilja som stiger upp och över det där berget om det inte vill flytta på sig:)

Jag ser att jag har en hel del missade samtal på svenska linjen då jag har suttit på norska linjen eller varit ute. Ber om ursäkt för det men det är ett högt tryck på norska linjen nu vilket såklart är bra. Jag vill ju också att ni i Sverige ska kunna komma fram så ni får gärna maila mig på: postmaster@medium-alva.com så kan vi bestämma en tid då jag väntar in just ditt samtal om du inte lyckats komma fram på ett tag.

Önskar er alla en underbar Söndag:) Off Topic: General - Big chungus image 2

/Alva