Pldutertremontmartre
Kära läsare,
Nu börjar Frankrike öppna upp igen efter karantänen och sakta men säkert början det bli liv ute på gatorna. En del av er funderar över hur det kommer att bli under sommaren och hösten och om det blir någon semester för er i år. Ja det där med semester är knepigt, speciellt eftersom det inte riktigt går att planera under dessa ostabila tider.

Jag ser att det svänger starkt åt ett håll när det gäller Coronans framfart under de kommande månaderna. Förhoppningsvis blir det ett ganska så tvärt slut på det hela men jag får titta på det senare och vad jag ser kring det.

Jag har suttit på linjerna lite grann och svarat en mailkund och sen var planen att lägga upp något intressant här på hemsidan men nu ser jag att jag ska befinna mig i Montparnasse om exakt en halvtimme och jag som inte ens har dushat än. Jag får därmed logga ut lika abrubt som jag hoppas att Coronan dör ut.

Vi hörs och skrivs kära ni:)

/Alva