4
Untitled-2

Kära läsare,
Här kommer en lite sen midsommarhälsning till er alla. Via sociala medier har jag sett att det har varit bra väder på många håll. Här firar man inte midsommar men det blev en fin dag ändå med besök från Strasbourg. Min svägerska var på besök och vi hade en toppenkväll i St Germain.

Det började med en taxitur med masker på vilket kändes lite märkligt såklart och sen en drink på en terass. Sen blev det middag på en mexikansk restaurang och sen strosade vi runt i stan. Det enda som är trist är att Paris har blivit ännu dyrare efter karantänen. Det var helt galet dyrt. Caféerna försöker säkert täcka bortfallet av pengar under karantänen men jag anser att det inte är schysst mot kunderna.

En gin tonic gick loss på över 17 Euro och en vanlig stor starköl på 12 Euro, det är sanslöst. Som tur är så är Paris stort och valmöjligheterna många så nästa gång får man välja ett ställe som har mer respekt för kunderna än att ta hutlösa priser. Idag blir det picknick i parken.

Önskar er alla en underbar Lördag.

/Alva