JottaSergeRestoSept2019F

Sverige spådam Alva, Norges spådame Alva, Synsk Norge             
Kära läsare,
Hur har ni det uppe i Norge, Sverige och ute i världen?
Jag ser på Google Analytics att ni surfar in på hemsidan från flera länder. Såhär ser det ut när jag tittar på statistiken idag (tog bara med 1-5):

1.    Sweden
2.    Norway
3.    United States
4.    France
5.    Australia

När det kommer till ålder på de som besöker hemsidan så ser det ut såhär (vill dock påpeka att många av de som ringer mig är personer över 60år och en av mina kära stamkunder är runt 85år):

Untitled-2
De som ringer eller skriver till mig varierar som sagt i ålder men även när det kommer till yrken och intressen (och nej, detta kan jag inte se på statistiken online så ni kan fortsatt surfa privat!). Ni representerar verkligen samhället i stort. Eftersom jag har ett genuint intresse för människor och varför vi är som vi är och gör som vi gör så tycker jag att det är alldeles utmärkt att ha en så pass bred kundkrets.

Ovan ser ni en bild på mig från restaurangen "Le Bistrot de Paris" i hjärtat av Paris som var Serge Gainsbourgs stamställe. Servitören visade oss Serges favoritbord i själva restaurangen men även ett specialrum för privata middagar på övervåningen och pratade länge och entusiastiskt om den tiden. När vi klev in i det där rummet på övervåningen så kändes det som om tiden stått still. Det var så otroligt vackert med ett stort långt bord, kandelabrar, antika möbler, lyxig heltäckningsmatta (allergibomb för mig), vackra målningar och en ganska så unken lukt…!

Nu var ju Serge och andra kända fransmän från hans era där efter sekelskiftet men stilen var typisk sekelskifte såsom det oftast är här i Paris. Tydligen är Serges exfru Jane Birkin fortfarande en stamkund på denna restaurang. Ja detta var allt för idag, lite statistik och lite om en restaurang som inte har något med min hemsida att göra förutom att jag var där då;)

Önskar er en fin helg!

/Alva