Kära läsare,
Det var ett tag sen det blev ett ordentligt inlägg här på sidan. Jag är fortfarande här och jobbar som vanligt dock så var jag ledig igår men började dagen med att ha ett möte med min musikförläggare och de personer som jobbar med att få in låtar i filmer och reklam. Det gick bra och jag känner mig hoppfull. Sa även ja till att kunna skriva musik även då deadlinen är kort. Älskar utmaningar så det är bara kul. Efter mötet gick jag och lunchade med en vän som bor i 10:e distriktet och vi pratade om det otroliga som hände honom häromdagen.

Han är en riktig Skytt och ett typiskt Jupiterbarn där allt kan hända i hans närhet. Ja, i princip allt faktisk:) Dessa Skyttar är fascinerande. Deras tur kan svänga från total otur till total maximal tur. Det är tvära kast och ett levande cirkus. Det som hände honom är att han besökte en lokal videobutik som skulle lägga ner och han köpte gamla stora affischer (riktigt stora, han är ju Skytt trots allt och allt ska vara stort:) och lite gamla filmer på en sån där silverrulle som är jättestor som man behöver en speciell maskin för att överhuvudtaget titta på filmen vilket han såklart inte har.

Denna Skyttvän är en utomordentligt underhållande person som både gått på improvisationsteater och alltid haft en naturlig talang för att agera. I denna videobutik möter han en världskänd filmdirektör och de börjar prata och bestämmer sig för att ta en kaffe tillsammans och vips sådär plötsligt så frågar filmdirektören min vän ifall han vill vara med i hans film och han tackar såklart ja. Nu har har han spelat in i fyra dagar i rad med världskända skådespelare. När jag mötte honom igår på lunchen så hade han spelat in ända fram till fem på morgonen och var rejält trött men samtidigt väldigt glad. Ja så kan det bli, särskilt för de med Skyttaspekter i sina horoskop.

Min vän gick hem efter lunchen för en välbehövlig vila och jag gick vidare till 3.e distriktet och till en hotellbar där det sitter en hel del folk och jobbar och har möten etc på dagtid. Jag hade med mig datorn och jobbade med administrativa saker etc. Brevid mig satt det en man och en kvinna och planerade en tvättmedelsreklam och utformingen av den där de pratade om vikten av att marknadsföra sig som ekologisk och målgruppen upptagna hippa människor och dyl. Vid det andra bordet pågick ett seriöst säljmöte där en man pratade konstant i två timmar och kunden som var amerikansk flikade bara in då och då lite blygsamt. Mittemot mig satt det två killar med varsin dator som inte sa någonting men höll koll på rummet på något vis, när jag tittade upp, tiittade de också upp.

Hursomhelst, det var en perfekt miljö att jobba i då hotellet är otroligt fint samt att man påverkas av energin där alla sitter och jobbar. Lite bilder från hotellet och gårdagen kommer här under. Efteråt gick jag vidare till 7:e distriktet och åt på ett brasserie som är riktigt gammalt och otroligt mysigt. Man känner att man kliver in i en annan tidszon och kan lätt drömma sig bort som om man satt där och det var år 1932. Det vat en perfekt dag med andra ord.

Image may contain: indoorImage may contain: indoorSkyttvänNo photo description available.Image may contain: 1 person, sitting and indoorHotelInternationalartsetmetiersbar2019stnico