AlvaMars2018 copyKära läsare,
Vinterkylan har även nått hit och den senaste veckan har det varit såååå kallt. Det är kanske inte så farligt för er uppe i norr om jag säger att vi haft 7 minusgrader på natten men här känns kylan annorlunda än uppe i norr. Den når liksom genom kläder och allt samt att husen inte är lika bra isolerade här som uppe i norr. Vet dock med säkerhet att det kommer att vända bara sådär i princip över en dag till en annan så är det plötsligt vår!

 animated-flower-image-0148

Det brukar vara så här och det ser jag fram emot. Det är många Vattumän och Fiskar som hört av sig de senaste dagarna, ni verkar jobba i grupper med att turas om att höra av er:) Plötsligt är det bara Vädurar etc. Lite kul att se när det sker och får en att fundera lite extra på vad det är som ligger bakom det hela. En liten sak till innan det är dags att gå ut på en promenad är att jag har funderat över det där med att gå runt och ångra att man varit för snäll mot någon som inte uppskattat det eller dragit nytta av det på ett eller annat sätt.

För min del handlar det på sistone om att bjuda en hel del när man är ute med vissa men inte bli bjuden tillbaka på ex. middagar och taxiresor etc. Efter ett tag så kan det börja irritera en vilket jag kände att det gjorde idag men jag bestämde mig att lägga energin på att tänka hur jag ska bete mig nästa gång det är dags att betala för sig, att undvika att det sker igen med folk som aldrig eller sällan bjuder tillbaka trots att de har pengar. Min poäng är att jag valde att tänka på det lite mer konstruktivt istället för att gå runt och vara irriterad. Det är ett tips, lägg krutet på lösningen, inte på det som har skett för annars slösar man inte bara pengar utan även tid och sitt humör på något som redan skett och som man inte kan ändra på i efterhand ändå. Blicka framåt och gör om och gör rätt, för din egen skull.