Norilsk Kära läsare,
Det har varit dåligt med inlägg, jag har varit rejält förkyld och samtidigt haft besök från Sverige. Har lagt upp lite äldre inlägg och de verkar ha varit populära så det känns bra. Något som jag tänkt på är detta med de hinder man upplever i livet och att dessa hinder kanske är vägvisare mer än ett stopp på vägen. Tänk dig tanken att du möter en vägg längs med din väg, är det ett hinder eller en stark indikation på att du borde svänga till vänster, höger eller kanske t.o.m backa? Personligen är jag inte mycket för att tro på situationer utan någon som helst mening. Fundera över alla de gånger du mött på motstånd i form av ett bakslag eller något annat som lett till att du inte fick dom du ville just då, vad gjorde du efter det? Vart ledde det dig? Tänk på att du kanske fortfarande är på väg mot det som verkligen kommer att betyda något för dig. Tänk dig att muren framför dig fick dig att ändra riktning men att du kanske inte uppmått målet än? Alla vägar är olika långa, ha tålamod. Jag tror att en positiv tanke finns bakom de flesta utmaningar som vi har i våra liv, dock så kan vägen dit innehålla en hel större och mindre komplikationer…dock att ge upp innan man nått sitt mål känns aningen dumt om du frågar mig…